Ми у Facebook
25.07.2015, 19:30

Як правильно носити кільця: поради хіромантів

Кільце - це відмінний аксесуар, який може доповнити образ будь-якої модниці. Воно є не тільки прикрасою, але і найдавнішим амулетом людства, допомагаючи захиститися від негативного впливу.
Фахівці з астрології та хіромантії стверджують, що кожен палець пов'язаний з певною планетою. Якщо надіти кільце на потрібний палець, воно буде допомагати вам знайти те, чого ви бажаєте.

Надівши кільце на вказівний палець, ви актівізуєте Юпітер. Він відповідає за владу. При цьому людина стає більш впевненою у собі і цілеспрямованою. Також Юпітер - планета успіху, оптимізму і щедрості.

Середній палець (планета Сатурн і стихія землі) відповідає за родову пам'ять. На середньому пальці носіть кільце, яке дісталося вам у спадок. Кільце на ньому робить людину духовно сильнішою.

Щоб активувати стихію повітря (планета Сонце), одягніть кільце на безіменний палець. Це подарує натхнення і підвищить творчий потенціал. Якщо носити кільце, подароване близькою людиною, на безіменному пальці, це допоможе поліпшити особисті стосунки.

Кільце на мізинці відповідає за стихію води (планета Меркурій). Це символ незалежності людини або ж прагнення до цього положення. Також Меркурій сприяє розумовій діяльності та покращує інтелектуальну енергію.

Як правильно визначити розмір грудей

Як побороти сонливість: 10 способів

Потіють ноги: що робити? [+ПОРАДИ]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ