Ми у Facebook
27.07.2015, 16:45

На Рівненщині затримали збувача наркотиків

На території автозаправної станції в місті Дубно 25 липня міліціонери затримали 19-річного місцевого парубка, який налагодив постачання метамфетаміну в район.
Під час проведення оперативної закупки працівники міліції затримали студента юридичного факультету одного із навчальних закладів, який за 1 500 гривень збув психотропну речовину масою понад два грами.

На зустрічі з покупцями приїжджав на батьківському автомобілі, безпосередньо у якому відважував та фасував наркотики.



У транспортному засобі правоохоронці виявили вагу для зважування наркотику, фасувальні пакети, знаряддя для вживання та речовини, які використовуються для виготовлення метамфетаміну. Все вилучене відправили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.



— За фактом незаконого збуту психотропних речовин відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України, — зазначив начальник ВБНОН УМВС України в Рівненській області Ігор Крутій. — Правоохоронці затримали зловмисника, йому обрано міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту. Міліціонери встановлюють злочинні зв’язки молодика та канали його постачання.



Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк до восьми років.

За матеріалами СЗГ УМВС України
в Рівненській області

Читати також:

Засудженим передали наркотики у запальничці


Рівненщина: до в'язниці передавали наркотики в цигарках [+Фото]

Рівненщина: завдяки собаці знайшли наркотики





На правах реклами