Ми у Facebook
27.07.2015, 15:00

У «Вересі» розповіли про враження від першої перемоги [+Відео]

Олег Лутков, головний тренер РФК «Верес», залишився задоволеним стартовою грою своєї команди у другій лізі чемпіонату України. У ній рівненчани здобули гостьову перемогу з рахунком 1:0 над «Скалою» зі Стрия, що на Львівщині.
«Ми здолали сильну і зіграну команду та розпочали турнір з перемоги. Отримати три очки у стартовому матчі на виїзді – це насправді дуже хороший початок і мотивація для гравців та вболівальників», - прокоментував поєдинок головний тренер «Вереса» Олег Лутков.

Поділився враженнями від стартового поєдинку і головний герой зустрічі «Скала» - «Верес», автор переможного м'яча Артем Цурупін.

«Я не роблю якоїсь надзвичайної події із забитого голу – просто працював разом з командою і виконував установку тренера. Дуже чекаю першого домашнього матчу, щоб порадувати рівненських уболівальників. У Рівному команда сподівається на хорошу підтримку наших фанатів. Якщо вже на виїзд з нами поїхали стільки багато фанів, то в рідному місті очікуємо повний стадіон», - поділився враженнями автор переможного голу Артем Цурупін.

Нагадаємо, що у другому турі, 2 серпня, «Верес» змагатиметься із командою «Інгулець», яка прийматиме рівненський клуб в селі Петрове, що у Кіровоградській області.

А першу домашню гру в Чемпіонаті України другої ліги рівненський «Верес» проведе 8 серпня проти ФК «Нікополь-НПГУ» із Дніпропетровщини.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Дебют відродженого «Вереса»: перший млинець виявися традиційним…

На «Авангарді» вболівальники побачать «Верес» на початку серпня

Запис всієї гри:








На правах реклами