Ми у Facebook
28.07.2015, 08:15

Рівненська обласна служба зайнятості звертається до роботодавців

Шановні роботодавці!
В Рівненській області значна увага приділяється вирішенню питань працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, які вимушено покинули місце проживання внаслідок обставин, пов’язаних з тимчасовою окупацією АР Крим і проведенням антитерористичної операції на Сході країни.
Такі люди шукають роботу на Рівненщині. Для цього службою зайнятості їм надається широкий спектр якісних соціальних послуг - підбір підходящої роботи, комплекс профорієнтаційних послуг та інформаційно-роз’яснювальних заходів, професійну підготовку та підвищення кваліфікації на замовлення роботодавців, підтримку підприємницької ініціативи, залучення до участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру тощо.

Проте, проблема зайнятості внутрішньо переміщених осіб ще є досить актуальною, тому вимагає комплексного підходу до свого вирішення. Чільне місце в цьому процесі, насамперед, займає результативність діалогу між соціальними партнерами. Виходячи з цього, служба зайнятості розширює коло соціальних партнерів та налагоджує плідну взаємодію не лише з роботодавцями, а й іншими зацікавленими сторонами – громадськими організаціями, в тому числі з об’єднанням організацій роботодавців Рівненської області.

На основі об’єднання зусиль органів влади, місцевого самоврядування, роботодавців, служби зайнятості працевлаштовано більше 180 внутрішньо переміщених осіб із 552, які звернулися до центрів зайнятості, 67 осіб скеровано до професійного навчання та 57 осіб до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Враховуючи вищезазначене, просимо Вас проінформувати службу зайнятості про наявність вакансій та сприяти створенню нових робочих місць для працевлаштування осіб, які вимушено покинули місце проживання внаслідок обставин, пов’язаних з тимчасовою окупацією АР Крим і проведенням антитерористичної операції на Сході країни, та які шукають роботу на Рівненщині, адже спільнота роботодавців регіону є могутнім каталізатором розвитку економіки та соціальної інфраструктури, приклад того, що і в сучасних нелегких економічних умовах можна стабільно і ефективно працювати, створювати нові робочі місця, мати соціальну відповідальність. Саме організації роботодавців є ініціаторами і авторами сучасних прогресивних програм та ініціатив, які мають на меті виведення регіональної економіки на рейки сталого розвитку, що дасть можливість створювати нові робочі місця з належним рівнем оплати праці.

Зі своїми пропозиціями щодо актуальних вакансій просимо звертатися до фахівців центрів зайнятості області.


Довідки за тел. 22-33-95 (відділ організації надання послуг роботодавцям), 63-36-52 (відділ організаційної та інформаційної роботи)

Читати також:

Три основні помилки при пошуку роботи + свіжі вакансії в Рівному

Робота в м.Рівне: вакансії, резюме

Рівнянам, які шукають роботу: що варто написати у резюме





На правах реклами