Ми у Facebook
28.07.2015, 13:45

Рівненський держслужбовець отримав нагороду за службу в АТО

На Рівненщині з робочим візитом перебувала голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз.Посадовець відвідала 11 районів області та місто Кузнецовськ, де зустрілася з керівниками районів, міськими, сільськими та селищними головами, начальниками територіальних органів казначейства.
Так, Тетяна Слюз презентувала нову Концепцію розвитку казначейства, одним із ключових моментів якої є запровадження системи дистанційного обслуговування клієнтів за принципом «Клієнт Казначейства – Казначейство». Таке нововведення надає можливість розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів працювати в режимі реального часу.

Героя АТО з Рівненщини нагороджено посмертно

Також під час зустрічей йшлося про фінансування області, формування та використання коштів освітньої та медичної субвенцій. Разом з тим, обговорювалися питання, пов’язані з децентралізацією влади, оскільки із змінами законодавства значно розширено джерела наповнення місцевих бюджетів.

Костопільчанина, який загинув у Луганську, нагородили посмертно



Також у Костополі Тетяна Слюз вручила Подяку Державної казначейської служби України працівнику районного управління – воїну АТО Олегу Олійнику. Цю відзнаку демобілізований держслужбовець отримав за високий патріотизм, активну громадянську позицію, мужність та героїзм, проявлені під час захисту територіальної цілісності держави.





На правах реклами