Ми у Facebook
28.07.2015, 19:45

У Рівному фінішував ХХVIII легкоатлетичний пробіг «Сильні духом - 2015» [+Фото]

26 липня у Рівному пройшли змагання з бігу на дистанціях два з половиною, п’ять та десять кілометрів, а також у напівмарафоні (21 кілометр). Крім поцінувачів бігу з Рівненської області участь у них взяли спортсмени-аматори з Волині, Львівщини та Хмельниччини та Білорусі.
Віковий діапазон тих, хто спромігся виявити свою силу духу у спекотну погоду, становив майже сімдесят років - наймолодшому учаснику пробігу ледве виповнилося 12 років, найстаршому – 78.

Щодо переможців, то на дистанції 2,5 км, де змагалися юні спортсмени віком до 13 років, кращими були Аліна Коробова та Олександр Романюк з Луцька.

На дистанції 5 км серед юнаків і дівчат до 18 років перемогли теж лучани – В’ячеслав Панкевич та Ірина Коробова. Серед чоловіків найшвидшими на цій дистанції були: у віковій групі 19-39 років – Іван Хазанюк (Луцький район); у віковій групі 40-59 років – Петро Михальчук (Рівне); у віковій групі 60-69 років – Мирон Остап’як (Львів); у віковій групі 70 + – Богдан Дуліш (смт Мізоч, Здолбунівського району).

Серед жінок 5-кілометрову дистанцію найшвидше здолали: у віковій групі 40-59 років – рівненчанка Ірина Козачук; у віковій групі 60-69 років – львів’янка Ольга Марушкевич.

На 10-кілометровій дистанції змагалися чоловіки вікових груп: до 18 років – переміг рівненчанин Роман Бондаренко; 19-39 років – Григорій Хомич з Луцька; 40-59 років – Петро Музичук з Рівного; серед найстарших ветеранів перемогу здобув Ігор Лисий з Львівщини. Серед представниць прекрасної статі цю дистанцію взялися долати жінки віком 49-59 років, – перемогла Ольга Лопушевська зі Львова.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненчанка Ольга Котовська в Ганновері стала другою в марафоні

Спортсмен із Рівненщини став шостим із 10 тисяч учасників Кишинівського марафону

Півмарафон бігли чоловіки: 19-39 років – переміг рівнянин Тарас Нагорний; 60-69 та 70 + років, – перемогли представники Львівщини Іван Урущак і Микола Марушкевич.

Всі переможці нагороджені медалями та дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» і призами Відділення НОК України в Рівненській області.

Змагання були організовані клубом любителів бігу та ходьби «На старт!» обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за сприяння управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації та Відділення Національного олімпійського комітету в Рівненській області.










На правах реклами