Ми у Facebook
29.07.2015, 15:15

Рівненщина лідирує за темпами промислового виробництва

На Рівненщині стабільно розвивається господарський комплекс. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Приварський під час засідання колегії.
«З початку 2015 року в області зросли темпи виробництва промислової продукції. Якщо порівняти з минулим роком, то цей показник збільшився майже на 8,8 відсотків. А це незважаючи на загальноукраїнське падіння виробництва більше 20 відсотків», - зазначив Юрій Приварський.

На Рівненщині зросло виробництво круп та макаронів

Загалом за темпами росту обсягів випуску промислової продукції Рівненщина посідає друге місце серед регіонів України. Так, підприємства області стали більше виробляти електроенергії та газу, хімічної продукції, харчів та напоїв. Обсяг реалізованої промислової продукції цьогоріч склав понад 10 мільярдів гривень, а це на 63 відсотки більше, аніж у цей період минулоріч.


97162
За словами першого заступника голови ОДА, найвищі об'єми реалізованої продукції – в Острозькому, Демидівському, Дубенському, Рівненському, Млинівському, Зарічненському районах, а також містах Рівне та Кузнецовськ.

Рівненщина: у Сарнах налагоджують виробництво для потреб АТО

Разом з тим, Юрій Приварський рекомендував головам РДА, де спостерігається скорочення обсягів виробництва, активніше співпрацювати із власниками підприємств та допомагати їм у вирішенні їхніх проблем.





На правах реклами