Ми у Facebook
29.07.2015, 11:00

Військовослужбовця з Рівненщини засудили на два роки

За відмову повертатися в зону АТО жителя Рівненщини засудили на два роки.
Військовослужбовця, який після щорічної відпустки не повернувся до місця розташування військової частини в зону АТО, взяли під варту у залі Рівненського апеляційного суду.

Рівненський міський суд засудив його на два роки позбавлення волі за дезертирство, але чоловік вирок суду оскаржив, передає IA ZIK

Під час досудового та судового слідства були досліджені всі обставини цієї події. З’ясувалося, що військовослужбовець, несучи службу в зоні проведення Антитерористичної операції, торік у листопаді отримав щорічну відпустку, з якої до місця розташування військової частини не повернувся. Він також не звертався до органів військового управління з приводу подальшого проходження ним військової служби. Фактично 29-річний рівнянин, з метою ухилитися від військової служби, вчинив дезертирство, не з’явившись на службу після закінчення відпустки.

Колегія суддів апеляційного суду Рівненської області ухвалила рішення, в якому вирок Рівненського міського суду щодо військовослужбовця залишила без змін, а апеляційну скаргу обвинуваченого – без задоволення.

Чоловіка взяли під варту в залі суду.





На правах реклами