Ми у Facebook
31.07.2015, 09:15

Міграційна служба Рівненщини поповнила місцевий бюджет на 13 мільйонів

Відповідно до змін, внесених до бюджетного кодексу України, щодо реформи міжбюджетних відносин плата за адміністративні послуги включається до складу доходів загального фонду місцевих бюджетів.
Таким чином, міграційна служба стала одним з постійних джерел наповнення місцевої казни. З січня 2015 року кошти, визначені як плата за надання адміністративних послуг, не пізніше одного робочого дня після надходження коштів від суб’єктів звернення на рахунок міграційної служби, перераховуються на рахунки, відкриті для місцевих бюджетів за місцем надання послуг.

Про порядок сплати земельного податку фізичною особою

Найбільшим джерелом формування загального фонду місцевого бюджету є послуга з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон та сплата державного мита, яке справляється при наданні адміністративної послуги.

Тож, з початку року міграційна служба Рівненської області поповнила казну на 13 млн.568 тис. грн., а це за рахунок сплати: державного мита – 4580998,14 грн., бланкової продукції – 6037878,23 грн., адміністративної послуги – 2950045,77.

Рівняни продовжують поповнювати бюджет

Таким чином поповнюються і місцеві бюджети міст Дубно Сарни Кузнецовськ, територіальні підрозділи яких, здійснюють прийом документів на закордонні паспорти.

При цьому слід зауважити, що адміністративні послуги в обласному центрі отримують не лише мешканці м.Рівне, а й інших населених пунктів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ