Ми у Facebook
29.07.2015, 19:15

На Всеукраїнському зльоті юних туристів - краєзнавців команда Рівненщини завоювала Кубок [+Фото]

Збірна команда Рівненської області взяла участь у X Всеукраїнському зльоті юних туристів-краєзнавців, що відбувся у Закарпатській області, в Іршавському районі. За підсумками змагань представників нашої області нагородили кубком та грамотами.
Змагання тривали з 21 по 26 липня, у них взяли участь команди з 18 областей України. Рівненщину представляли вісім гуртківців комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради.

Щодо показаних результатів, то у «туристсько-краєзнавчому маршруті» команда Рівненської області посіла третє місце. У «творчих майстернях» за напрямком «археологія» учасник команди Роман Карпюк здобув перше місце. У «вікторині» члени команди вибороли друге місце.

«У Центральному таборі туристського активу учнів України, що в селі Осій мальовничого Закарпатського краю, юні туристи продемонстрували свої краєзнавчо-пошукові здобутки, розкрили перед друзями історичне минуле та сьогодення рідного краю під час проведення краєзнавчої конференції та творчих майстерень. Важливою складовою зльоту було змагання під час проходження в горах туристсько-краєзнавчого експедиційного маршруту, коли учні демонстрували свої практичні краєзнавчі навички та вміння в природі. Цікавою була і конкурсна програма – від традиційної краєзнавчої вікторини до театралізованих сценічних дійств з демонстрації українських традицій, звичаїв та обрядів, досліджених під час краєзнавчих експедицій», – коротко розповіла про змагання Алла Карпюк, методист комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Юні рівненчани здобули золото на Чемпіонаті України з велосипедного туризму

У Рівному фінішував ХХVIII легкоатлетичний пробіг «Сильні духом - 2015»

Відзначимо, що до проведення заходу були залучені досвідчені фахівці з різних куточків України: педагоги загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, вчені з різних університетів та наукових установ Національної академії наук України, відомі краєзнавці.
















На правах реклами