Ми у Facebook
30.07.2015, 08:30

Голова Рівненської ОДА вимагає відзвітуватись за землю для учасників АТО

Учасники АТО та сім’ї загиблих, а також члени родин загиблих Героїв Небесної сотні повинні мати постійну підтримку влади. Таке завдання поставив голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков перед керівниками районів під час засідання колегії ОДА.
«Ви маєте постійно моніторити соціальний стан сімей учасників АТО та родин загиблих. Не вони до вас, а ви до їх маєте звертатися. Така робота має проводитися не поквартально, а постійно», - звернувся Віталій Чугунніков до голів райдержадміністрацій.

У Рівному затвердили порядок виділення земельних ділянок учасникам АТО

Зокрема, голова ОДА акцентував увагу на першочерговому вирішенні питань щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками. Адже в деяких районах це питання затягується і військові не можуть отримати землю, що передбачено законодавством.

Відтак, Віталій Чугунніков доручив керівникам районів налагодити співпрацю із сільськими та селищними головами та через 10 днів прозвітувати про результат.

Рівненщина: майже 200 учасників АТО отримали земельні ділянки

Також під час колегії керівник відділу роботи із зверненнями громадян апарату ОДА Валентина Горецька поінформувала, що цьогоріч 18 родинам загиблих учасників АТО головою облдержадміністрації надано грошову допомогу в сумі 330 тисяч гривень. Діти та сім’ї загиблих Героїв Небесної сотні отримали майже 140 тисяч гривень. Загалом, питання, що стосуються звернень членів родин загиблих Героїв Небесної сотні, сімей військовослужбовців, які беруть участь в АТО, а також загиблих військових перебувають на особливому контролі в голови облдержадміністрації.





На правах реклами