Ми у Facebook
30.07.2015, 16:45

Рівненські діти учасників АТО поїхали на відпочинок до Франції

Понад 70 дітей із Рівненщини цього місяця поїхали оздоровлюватися у Францію.
До цієї групи увійшли діти із сімей учасників АТО та переселенців, а також сироти. Про це повідомила начальник відділу у справах молоді управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА Наталія Чигир під час засідання координаційної ради з питань оздоровлення.

На Рівненщині оздоровлять півтисячі дітей учасників АТО

«У європейській країні діти знайомитимуться із місцевим колоритом, звичаями та традиціями, спілкуватимуться із своїми однолітками. Проживатимуть вони у французьких сім’ях. Цю поїздку організовано за підтримки Рівненського обласного благодійного фонду «Волинь Європейська», - зазначила Наталія Чигир.

Рівненщина: постраждалих учасників АТО забезпечать санаторно-курортним лікуванням

Наразі в області оздоровлено понад 27 тисяч дітей. Загалом на ці цілі з обласного та місцевих бюджетів планують витратити більше 8 мільйонів гривень.

Разом з цим, аби допомогти оздоровчим закладам надавати більш якісний відпочинок дітям, у районах потрібно залучати грантові кошти, зауважив заступник голови Рівненської ОДА Олександр Савчук. Також він поінформував, що вже з цього місяця розширено перелік дітей, котрі будуть оздоровлюватися на пільгових умовах. Цей список поповнили діти переселенців та учасників АТО, а також батьки яких загинули під час масових акцій громадянського протесту або військових дій на Сході.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ