Ми у Facebook
31.07.2015, 11:30

Державна служба охорони запрошує на роботу рівнян

У молодих та перспективних людей, які хочуть працювати в органах внутрішніх справ на посадах міліціонерів охорони об’єктів та груп затримання, з’явилася можливість реалізувати свої плани. Наразі вакантні посади є у підрозділах Державної служби охорони всієї України.
- Сьогодні триває реформування органів внутрішніх справ, зокрема створюється національна поліція. Відповідно до вказаних реформ у Державній службі охорони також буде здійснено заходи організаційного характеру, правового порядку та врегулювання нормативно-правових актів. Наразі ж ДСО продовжує працювати у визначеному правовому полі, а наші працівники на належному рівні виконують свої обов’язки, - повідомив начальник Департаменту ДСО при МВС України генерал-майор міліції Сергій Будник. - У нинішніх непростих для країни умовах на плечі правоохоронців лягають значні навантаження, тому, якщо ви є відповідальною та дисциплінованою людиною, бажаєте обрати в майбутньому професію міліціонера охорони та готові допомагати людям, тоді ласкаво просимо до Державної служби охорони. Адже у нас є спільна мета – забезпечення та підтримка громадського порядку, захист громадян України та їх майна від злочинних посягань, - наголосив очільник ДДСО при МВС України.
Вимоги до кандидатів:
- вік від 18 років;
- повна загальна середня або вища освіта;
- придатність до служби в ОВС за станом здоров’я;
- відсутність інформації компрометуючого характеру;
- позитивна характеристика на кандидата (школа, робота, ЗСУ, сусіди);
- для водіїв – посвідчення категорії «В»;
- при собі потрібно мати паспорт, документ про освіту, трудову книжку (за наявності) та військовий квиток (за наявності), служба в Збройних Силах не обов’язкова.
Прийнятим на роботу стабільно виплачується грошове забезпечення у розмірі від 2500 гривень з подальшим зростанням, залежно від терміну служби.
Майбутнім працівникам гарантується:
- весь соціальний пакет (оплачувані відпустка та лікарняні, учбова відпустка, матеріальна допомога для оздоровлення в період відпустки тощо);
- можливість направлення для вступу на безкоштовне навчання до вищих навчальних закладів в системі МВС, з призначенням на офіцерські посади в подальшому;
- забезпечення форменим одягом;
- надається відстрочка від армії;
- після 25 років служби – право на пенсію.
УДСО при УМВС України в Рівненській області:
вул. Степана Бандери, 58, м. Рівне. Номери контактних телефонів: чергова частина – (0362) 63-66-11; 63-66-21.


Читати також:

Три основні помилки при пошуку роботи + свіжі вакансії в Рівному

Робота в м.Рівне: вакансії, резюме

Рівнянам, які шукають роботу: що варто написати у резюме






На правах реклами