Ми у Facebook
01.08.2015, 06:45

Відкриємо Рівне разом!

До Дня міста Рівне “ОГО” розпочинає новий проект - “Відкрий Рівне”. Проект не лише журналістський, а й соціальний: ми дізнаємось цікаві факти про різні куточки Рівного, в інтернет-голосуванні визначимо найкращий район міста, а бібліотека району-переможця отримає добірку літератури в подарунок!
Рівне — це центр і Ювілейний, мікрорайони льонокомбінату і автовокзалу, Північний і Золотіїв, Новий Двір і Боярка... Це вулиці і будинки, пам'ятники і парки, людські долі й рекорди. Це минуле і сьогодення, яке тісно переплелись у різних куточках міста в неповторні візерунки людських доль. Про деякі цікаві факти ми розповімо на порталі OGO.ua.

А вас запрошуємо допомогти нам разом краще відкрити рідне місто — коментуючи наші матеріали, надсилаючи власні думки, спостереження, фото.

Отже, до 22 серпня на OGO.ua читайте 10 розповідей про 10 куточків Рівного. А 23-24 серпня на порталі OGO.ua відбудеться інтернет-голосування за “Найкращий район РівнОГО”. У День міста, 25 серпня, ми оголосимо, який район переміг. А після Дня міста передамо бібліотеці, яка знаходиться саме в цьому районі, комплект цікавої та корисної літератури. До формування подарункової бібліотечки ми запросимо долучитись усіх бажаючих — отож, слідкуйте за оголошеннями на порталі.

Відкриймо Рівне разом!





На правах реклами