Ми у Facebook
03.08.2015, 18:00

"Укрпошта" запустить мобільний додаток для відстеження відправлень

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" має намір запустити офіційний мобільний додаток із базовим функціоналом, що дасть змогу відстежувати відправлення і користуватися картою поштових відділень у жовтні-грудні.
Подальше розширення функціоналу мобільного додатку відбудеться в 2016 році й дасть змогу приєднатися до мобільного сервісу відстеження відправлень Всесвітнього поштового союзу (ВПС).

В "Укрпошті" зазначають, що ВПС планує розробити комплексну програму для одночасного відстеження проходження замовлень і платежів.

Також у 2016 "Укрпошта" має намір створити інтернет-майданчик (e-marketplace) підприємства для продажу товарів офф-лайн і он-лайн продавців, яку можна буде розмістити в захищеному Глобальному репозиторії ВПС для поштових електронних магазинів, що, на думку "Укрпошти", також буде сприяти зростанню довіри до міжнародної електронної комерції.

Як повідомляло агентство, "Укрпошта" має намір упровадити програму електронної комерції Всесвітнього поштового союзу (ВПС) - ECOMPRO.

Раніше в червні "Укрпошта" домовилася з акціонерним товариством, найбільшим постачальником поштових послуг у Литві "Пошта Литви" про обмін міжнародними згрупованими поштовими відправленнями "Консигнація".

Джерело:Українські новини





На правах реклами