Ми у Facebook
05.08.2015, 15:00

Домашній дебют «Вереса» можна буде побачити в режимі «онлайн»

Як повідомили керівництво РФК «Верес», рівненчанам повернуть на телеекрани прямі трансляції матчів свого футбольного клубу. Партнером у телетрансляції першого матчу сезону на домашньому «Авангарді» стане телеканал «Рівне-1».
Про заплановану телетрансляцію стало відомо під час нещодавньої прес-конференції представників футбольного клубу.

«Хотів би поділитися інформацією стосовно деяких моментів підготовки до матчу… ми завершили перемовини на рахунок он-лайн відео трансляції першого домашнього матчу ФК «Верес». Відтепер нашим ексклюзивним партнером по телетрансляціях буде «Рівне-1». Наразі завершується вся технічна підготовка до цієї знакової події», - повідомив виконавчий директор ФК «Верес» Євген Донцов.

Як ще розповів Олексій Хахльов, голова Рівненської обласної федерації футболу, в суботу, 8 серпня, на стадіоні «Авангард» на всіх уболівальників чекатиме цікаве дійство. Окрім безпосередньо головної події– першого після відродження домашнього матчу «Вереса», організатори проведуть розіграші цінних подарунків для усіх присутніх на стадіоні любителів футболу тощо.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» зазнав першої поразки у чемпіонаті України

У «Вересі» розповіли про враження від першої перемоги

На даний момент продовжується продаж квитків на перший домашній матч «Вереса» проти ФК «Нікополь-НПГУ». Вартість квитків 50 гривень. Вхід для членів клубу – безкоштовний.






На правах реклами