Ми у Facebook
05.08.2015, 17:15

На Рівненщині оглядають дитячі садочки

Провіряють готовність навчальних закладів напередодні навчального року.
Щороку напередодні першого вересня в усіх інтернатних закладах, які підпорядковані управлінню освіти і науки Рівненської ОДА тривають перевірки стану готовності до навчального року. Упродовж двох тижнів спеціальна комісія відвідає 19 інтернатних закладів. До її складу входять освітяни, пожежники, медики та санепідеміологи області. Упродовж першого дня члени комісії побувати у двох інтернатах Рівного - Рівненському обласному навчально – реабілітаційному центрі та Рівненському обласному ліцеї.



За словами заступника начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Олега Пекарського, обидва заклади належним чином підготувались до прийому дітей – зробили ремонти класних кімнат, замінили покриття, вікна та двері, пофарбували стіни та парти, закупили необхідні шкільні меблі.

У решті закладів члени комісії, як і у вищезгаданих, звертатимуть увагу на створення безпечних умов навчання та праці всіх учасників навчально-виховного процесу; дотримання керівниками навчальних закладів чинного законодавства України в галузі освіти, охорони праці, протипожежних та санітарних норм і правил утримання навчальних закладів.



Прес-секретар управління освіти і науки
Людмила Деркач





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ