Ми у Facebook
06.08.2015, 09:15

На Рівненщині оформлено 6 дозволів на в'їзд до окупованих територій

Міграційна служба Рівненщини оформила 6 спецдозволів на в'їзд в тимчасово окуповану територію для іноземців.
4 червня 2015 року КМУ прийнято постанову № 367 "про затвердження Порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї". Згідно пункту 3 Порядку в'їзд іноземців та осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію України та виїзд з неї здійснюється через контрольні пункти за паспортним документом та спеціальним дозволом, виданим територіальним органом ДМС.

Як виготовити закордонний паспорт мешканцям Рівного та Рівненської області

Процедура оформлення спеціального дозволу (підстави, перелік документів, строки розгляду, причини відмови) визначається пунктами 21-30 Порядку. Видача спецдозволу або прийняття рішення про відмову в його видачі здійснюється керівником територіального органу у строк не більше п'яти робочих днів з моменту надходження усіх необхідних документів.

Куди рівнянам можна їхати без візи: Перелік країн на 2014 рік


З початку дії Постанови УДМС України в Рівненській області було оформлено 6 спеціальних дозволів. Переважно це громадяни Російської Федерації та Республіки Білорусь.

Порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію громадян України здійснюється за наявності паспорта громадянина України. Діти - при наявності проїзного документу дитини або ж закордонного паспорта чи вклеєного фото в закордонний паспорт батьків. Відповідно до діючого законодавства України, якщо за кордон з дитиною їде тільки один з батьків необхідно мати нотаріально засвідчений дозвіл від другого з батьків.


Прес-служба УДМС України в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ