Ми у Facebook
06.08.2015, 11:15

У Рівному відбудеться жеребкування з розподілу землі учасникам АТО

До уваги учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, відбудеться другий етап жеребкування щодо розподілу землі учасникам АТО!
Рішенням Рівненської міської ради від 26 лютого 2015 року № 4916 затверджено Порядок розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та сім’ями, члени яких загинули під час участі в антитерористичній операції, для передачі земельних ділянок безоплатно у власність.

Як у Рівному ділитимуть землю для учасників АТО

У відповідності до пункту 1 розділу 3 Порядку, розподіл земельних ділянок між учасниками бойових дій проводиться шляхом жеребкування. Жеребкування проводиться відповідно до номера в єдиному реєстрі.

На Рівненщині учасники АТО погрожують повстанням через землю [ВІДЕО]

Жеребкування відбудеться 21 серпня 2015 року о 9.00 год. в приміщенні КЗ «Рівненський міський палац культури» (вул. Гагаріна,6).

До проведення жеребкування допускаються особи – учасники бойових дій (або їхні довірені особи, повноваження яких підтверджені відповідними документами).

Для участі в жеребкуванні учасники бойових дій зобов’язані пред’явити паспорт та посвідчення учасника бойових дій і подати нотаріально засвідчену копію посвідчення учасника бойових дій.

Рівне: чому не всі учасники АТО отримають землю

Документи для участі в жеребкуванні повинні бути подані не пізніше як за 10 робочих днів до дати його проведення.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення
виконавчого комітету Рівненської міської ради





На правах реклами