Ми у Facebook
09.08.2015, 17:30

ДАІ нагадує: рух вулицею Соборна обмежено

1 липня на ділянці вулиці Соборна (від перехрестя вул. Соборна-Чорновола до перехрестя вул. Соборна-Дубенська) було встановлено дорожні знаки 3.2 (рух механічних транспортних засобів заборонено). Рух обмежено з 07:00 до 22:00.
Аби водії адаптувалися до зміни в організації дорожнього руху по вулиці Соборна протягом липня працівники Державтоінспекції не складали адмінпротоколів на водіїв, які порушували вимогу дорожнього знаку, а обмежувалися лише попередженням. Проте вже від 1 серпня порушників інспектори ДАІ притягують до адміністративної відповідальності.

Від сьогодні рух центральною вулицею Рівного знову обмежений

Нагадуємо, що за невиконання вимог дорожнього знаку передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу у сумі від 255 до 340 гривень.

Яким рівняни бачать рух вулицею Соборною? [ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ][/url

Дія даного дорожнього знаку не поширюється:

- на транспортні засоби, що рухаються за встановленими маршрутами;
- за наявності під ним таблички 7.18 на водіїв-інвалідів, що керують мотоколяскою, або автомобілем, позначеними розпізнавальним знаком «інвалід»;
- на транспортні засоби, що обслуговують громадян, чи належать громадянам, які проживають, або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в’їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення.


[url=http://ogo.ua/articles/view/2015-05-16/62583.html]Сьогодні у Рівному перекриють рух на вулиці Соборна


За матеріалами прес-служби УДАІ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами