Ми у Facebook
11.08.2015, 14:30

На Рівненщині п'яний батько порізав сина

Не є прямою ілюстрацією до матеріалу.

До Зарічненського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні, що у приймальне відділення з різаною раною живота доставлений 25-річний житель райцентру.
На місці події правоохоронці встановили, що потерпілий проживає разом зі своїми батьками, дружиною та трьома малолітніми дітьми. Між матір’ю та батьком виник конфлікт, через що той пиячив кілька діб поспіль. Того злощасного дня, коли син із дружиною та дітьми поверталися додому, побачили на порозі розлюченого та підігрітого алкоголем батька із ножем у руках. Син пішов його заспокоїти, але натомість отримав удар ножем.

Як це сталося, 49-річний чоловік працівникам міліції пояснити не зміг, але постійно повторював, що вбивати його не хотів.

— За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), — зазначив начальник Зарічненського РВ УМВС України в Рівненській області Вадим Мельник. — Триває досудове розслідування.

Марія ПОЛЮХОВИЧ,
Зарічненський РВ УМВС
України в Рівненській області


Читати також:

Рівненщина: молодик під час бійки отримав три ножові поранення

Рівненщина: пенсіонерка завдала ножових поранень неповнолітньому

На Рівненщині суперечка в лікарні призвела до ножового поранення





На правах реклами