Ми у Facebook
12.08.2015, 09:15

Італійська модель перемогла на міжнародному турнірі з плавання на Білому озері [+Фото]

8-9 серпня на території реабілітаційно-оздоровчого комплексу Рівненської АЕС «Біле озеро» пройшов третій Міжнародний турнір з плавання на відкритій воді «Біле озеро». Змагання були традиційно присвячений Дню Незалежності України і проходили на призи президента ДП НАЕК «Енергоатом».
Цього року у змаганнях взяли участь 130 учасників, які повинні були подолати дистанцію у 1650 метрів (1 миля). Представники 15 міст України, а також плавці Італії, Туреччини та Росії змагались за першість у дванадцять вікових категоріях.

В рамках турніру також пройшли змагання з плавання на відкритій воді серед юніорів. Молоді українські спортсмени змагались у восьми вікових категоріях. Наймолодшим учасником турніру став семирічний Андрій Галайчук, який приїхав на свої перші змагання з Києва разом з батьком та трьома братами.

Найстаршим учасником змагань виявився 82-річний Костянтин Щеглов – двократний призер чемпіонату Європи, трьохкратний рекордсмен та заслужений тренер України, колишній тренер збірної України з плавання.

Перше місце серед жінок у своїй віковій категорії посіла представниця Італії, відома модель Мілана Анастасія Сумленна.

«Три роки знаємо про ці змагання і ось, нарешті, змогли приїхати вчасно та прийняти участь. Тому, щоб там не було в Україні, бачу, все змінюється на краще - країна розвивається», - за словами дівчини про турнір вже говорять за кордоном.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Білому озері пройде міжнародний турнір із плавання

Рівненські ветерани стали кращими на всеукраїнських змаганнях із плавання

Золоті медалі переможцям вручали генеральний директор ВП РАЕС, президент Федерації з плавання міста Кузнецовськ Павло Павлишин, представники адміністрації Рівненської АЕС, голова профспілки ВП РАЕС Іван Мельник, а також технічний експерт з атомної енергетики та промисловості Володимир Коровкін. За словами Павла Павлишина, в Україні небагато водоймищ, де можна проводити подібні змагання і Біле озеро в цьому плані унікальне.

БІЛЬШЕ ФОТО - на сайті РАЕС














На правах реклами