Ми у Facebook
12.08.2015, 15:00

Рівненські рятувальники працювали в дитячому таборі

В дитячому оздоровчому таборі «Агатівка» рятувальники Держслужби провели показово-навчальну акцію для дітей учасників АТО «Безпечне дитинство».
З метою організації безпечного літнього відпочинку та оздоровлення дітей у 2015 році Головним управлінням ДСНС в області було започатковано акцію «Безпечне дитинство», яка успішно проходить на території усієї області, а 11 серпня відбулася на базі оздоровчого закладу «Агатівка» в селі Симонів Гощанського району для дітей учасників антитерористичної операції на Сході України.

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Рятувальники застерігають рівнян від теплового удару [+ПОРАДИ]

Для школярів, які відпочивають у таборі, рятувальники продемонстрували пожежно-рятувальну техніку та спорядження, ознайомили дітей із правилами безпечного відпочинку на воді, нагадали, як поводитися з вогнем, а також наочно показали, як правильно гасити пожежу.

Піротехніки облуправління ДСНС на прикладі муляжів продемонстрували різні види боєприпасів: міни, снаряди, бомби, кулі, котрі їм досить часто доводиться вилучати із землі. У процесі заходу рятувальники звернули увагу дітей на необхідність дотримання правил безпечної поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, а також підозрілих предметів, щоб уникнути трагічних наслідків.

Рятувальники закликають рівнян дотримуватись правил безпеки під час купання

А фельдшер-рятувальник роз’яснив дітям основні правила надання першої долікарської допомоги. Діти із захопленням одягали бойове спорядження вогнеборця і піротехніка та фотографувалися на пам'ять.

ВІДЕО З НАВЧАННЯ ТУТ

Загалом із початку літа на Рівненщині почали роботу 17 оздоровчих таборів. Тому протягом усіх літніх канікул рятувальники відвідають кожну зміну дитячих закладів відпочинку та нагадають дітям основні правила пожежної безпеки та правила відпочинку на воді.

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій переконані, що подібні заходи допоможуть зменшити кількість нещасних випадків із дітьми та забезпечать безпечний відпочинок молодого покоління.

ВІДЕО З НАВЧАННЯ ТУТ





На правах реклами