Ми у Facebook
12.08.2015, 19:30

Пляжник з Рівного Ілля Ковальов завоював бронзу чемпіонату Європи [+Фото]

Рівненчанин Ілля Ковальов посів третє місце на одному з етапів Чемпіонату Європи з волейболу пляжного, який проходив у Швейцарії. У парі з харків'янином Олегом Плотницьким рівненський спортсмен зупинився за крок від фіналу, проте переміг у матчі за третє місце.
Черговий етап Чемпіонату Європи з волейболу пляжного серед чоловіків відбувся 6-9 серпня 2015 року в швейцарському місті Біль.

Україну на цих змаганнях представляла пара Ілля Ковальов (місто Рівне, 1996 р.н.) та Олег Плотницький (місто Харків, 1997 р.н).

Щоб потрапити до основної сітки турніру українській парі довелося переграти австрійський дует, сіяний під першим номером, з рахунком 2-0 (21-19, 21-19) та представників Данії з рахунком 2-0 (21-18, 21-10).

У груповому раунді суперниками наших спортсменів були команди з Німеччини, Швейцарії та Польщі. До наступного етапу рівненсько-харківська пара потрапила з третього місця в групі.

У плей-офф українці спочатку обіграли іспанців та, згодом, швейцарців. Але у півфіналі наші спортсмени сенсаційно поступилися німецькій парі. Вже у грі за третє місце українці впевнено переграли латишів

Подібний результат став найкращим для Іллі Ковальова та Олега Плотницького на змаганнях серед дорослих спортсменів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Новій Каховці рівненська команда перемогла в Чемпіонаті України з пляжного волейболу

У фіналі Чемпіонату України з пляжного волейболу рівненські юнаки стали першими

Наступним міжнародним стартом для українських пляжників стане участь у чемпіонаті Європи серед молоді до 22 років, що відбудеться 27-31 серпня 2015 року в Португалії.














На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ