Ми у Facebook
13.08.2015, 18:46

Рівненчанин Романчук на Чемпіонаті світу з водних видів спорту встановив рекорд України

На Чемпіонаті світу з водних видів спорту рівненський спортсмен Михайло Романчук виборов олімпійську ліцензію. А його час на дистанції 1500 метрів став новим рекордом України.
Рівненчанин проплив 1500 метрів вільним стилем за 14 хв 57,82 секунди. Цей результат став на 0,67 секунди кращий від часу, продемонстрованого тим же Романчуком на початку року на міжнародних змаганнях у Франції (14:58.49).

«На чемпіонаті світу наша команда взяла участь у чотирьох фіналах, встановила два рекорди України та отримала три олімпійські ліцензії. Загалом завдання перед нашими спортсменами ставилися високі, а самі міжнародні змагання проходили в умовах високої конкуренції. Тому команда виступила добре, а спортсмени показали свої максимальні результати», - відзначив головний тренер збірної України з плавання Андрій Сердінов досягнення Михайла Романчука та його партнерів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Міська влада Рівного подарує квартиру Олімпійському чемпіону Михайлу Романчуку

Рівненський плавець Михайло Романчук здобув "срібло" на Юнацьких Олімпійських іграх

Чемпіонат світу з водних видів спорту проходив з 24 липня по 9 серпня у Казані. Участь у змаганнях взяли дві з половиною тисячі спортсменів зі 190 країн.






На правах реклами