Ми у Facebook
14.08.2015, 19:30

Зробіть свою каву оригінальною: Латте Арт або як малювати на каві [Фото+Відео]

Звичайна кава володіє неймовірно позитивним ефектом, особливо якщо до її приготування підійти творчо. OGO.ua пропонує вам скористатися простими секретами прикрашання кави.
Лате Арт - мистецтво малювання на каві, яке з кожним днем стає все популярніше. Щоб зробити свою каву оригінальною, не обов'язково поспішати до кав'ярні, розмалюйте її власноруч.

Можна постаратися і зробити це диво для себе коханої, а можна - постаратися ще більше і порадувати близьку людину. Чарівні візерунки з вершків, какао і сиропів перетворюються в чудові малюнки.

Існує кілька елементарних способів малювання на каві:

Спосіб 1. Малюнок за допомогою трафарету. З паперу, картону, листа тонкого пластику або фольги можна зробити трафарет з потрібним вам зображенням. Можна вирізати не тільки малюнок, але і букви. Готовий напій прикрасьте пишною шапочкою із збитих вершків. На цій білій основі дуже мило буде виглядати малюнок з розсипаного крізь трафарет какао-порошку. Замість простого какао можна використовувати суміш какао, кориці і дуже дрібно перемелених горішків.





Спосіб 2. Малюнок з допомогою шприца. Шприц для прикраси кондитерських виробів згодиться і для кави! Візьміть саму тоненьку насадку, наповніть шприц розтопленим шоколадом або густим шоколадним сиропом. Можна використовувати і молочний, білий густий сироп. Шприцем вийде намалювати смайлик, квітку, зигзаг, невелику забавну фігурку. Для фантазії простір величезний! Робіть малюнок неквапливо, і у вас все вийде.





Спосіб 3. Малюнок за допомогою шпажки. Цей варіант трохи складніший, але, якщо добре попрактикуватися, він теж вийде відмінно! Видавіть шприцом або полліть тонкою цівкою з глечика густий сироп зі збитих вершків в чашку. Тепер за допомогою тонкої шпажки промалюйте задумані деталі. Тут потрібна точність рухів! Навіть якщо спроба намалювати щось конкретне буде невдалою, ніжні візерунки зроблять цю чашечку кави незабутньою.



Можна кидати в каву мармелад, шматочки зефіру - це буде оригінальною прикрасою.

Спробуйте і ви створити оригінальну каву!



Статті до теми:

Рівнянка - про пригоди з ароматом кави

Ранкова кава на OGO.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ