Ми у Facebook
14.08.2015, 18:00

Цими вихідними на Рівненщині пройде "бурштиновий" шаховий турнір

15-16 серпня в селищі Клесів Сарненського району в приміщенні будинку культури відбудеться 6 етап Кубка Рівненської області з шахів-2015.
До участі допускаються всі бажаючі шахісти Рівненської та інших областей. Реєстрація учасників 15 серпня до 11 год. Змагання проводяться за швейцарською системою в 9 турів. Контроль часу: 30 хв. до закінчення партії кожному. Учасники при собі повинні мати комплект шахів та шаховий годинник. З питань проживання звертатись за телефоном (099) 462 80 20 (Романюк Анатолій Степанович).

Кращих 8 рівненських шахістів за підсумками етапу отримують залікові бали: 1 місце – 10 очок, 2 місце – 8 очок, 3 місце – 6 очок, 4 місце – 5 очок, 5 місце – 4 очки, 6 місце – 3 очки, 7 місце – 2 очки, 8 місце – 1 очко.

Турнір проводитиметься під назвою "Полісся Бурштин". "Господарі змагання завжди в суботній вечір організовують дозвілля, що дає можливість в повній мірі оцінити красу бурштинового Полісся, - зазначають у Рівненській обласній федерації шахів. - У вересні 2012 року року не зміг відмовитися від запрошення відвідати цей чудовий край навіть Президент ФІДЕ Кірсан Ілюмжинов".

- Кірсан Ілюмжинов добре пам’ятає свій візит на Рівненщину в 2012 році, коли в селищі Клесів Сарненського району відкривав шахову академію для дітей, - розповідає Президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук. - До речі, користуючись нагодою, я знову запропонував йому знайти можливість при нагоді відвідати наш край. І, звичайно, візити таких високопосадовців неабияк підвищують інтерес громадськості до шахів. Тож у Клесові щороку проходить представницький обласний шаховий турнір. А бажанню грати в інтелектуальні ігри у місцевих мешканців міг би позаздрити будь-який населений пункт області!

До теми:

Президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук — про секрети успіху шахів на Рівненщині [+ІНТЕРВ'Ю]

Вибір "ОГО": Володимир Ковальчук - шаховий генерал

20 липня - День шахів: як розвиваються шахи на Рівненщині [+ІНТЕРВ'Ю]

Ілюстративне фото з сайту Федерації шахів Рівненської області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ