Ми у Facebook
14.08.2015, 17:45

У Рівному евакуйовували людей з багатоповерхівки

Внаслідок сильного задимлення через коротке замикання в електрощитовій багатоповерхівки у Рівному, бійці ДСНС врятували 1 людину та евакуювали 9 громадян.
3 серпня о 15:10 в Службу порятунку за номером «101» почали поступати повідомлення про сильне задимлення сходових клітин у 9-ти поверховому житловому будинку по вулиці Соборна 38 в обласному центрі.

На Рівненщині горіло два житлових будинки

За сигналом «Тривога» на місце події виїхали чергові підрозділи 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. За декілька хвилин прибувши на місце події, бійці ДСНС в апаратах захисту органів дихання провівши розвідку встановили, що на 9-му поверсі горить електрощитова. За допомогою порошкового вогнегасника вогонь за декілька хвилин було ліквідовано.

На Рівненщині мотоцикл зіштовхнувся з мопедом

Тим часом, інше відділення вогнеборців здійснюючи по квартирний обхід евакуювали 9 громадян, помешкання яких були сильно задимленні.

Крім того, на сходовій клітині між третім та другим поверхом рятувальники виявили стареньку жінку, яка майже втрачала свідомість. Вогнеборці швидко винесли жінку на вулицю та передали родичам. Врятованою виявилась 91-річна бабуся.

Провітривши сходові клітини, за півгодини часу, жителі багатоповерхівки повернулись у свої квартири.





На правах реклами