Ми у Facebook
14.08.2015, 20:00

Де рівнянкам відпочити на вихідних: 5 ідей

Нарешті завершився робочий тиждень і настають довгожданні вихідні. OGO.ua пропонує рівнянкам провести своє дозвілля з користю, відвідваши багато цікавих заходів.
Гарний відпочинок на вихідних допоможе вам отримати позитивний заряд енергії на наступний тиждень. Ми пропонуємо рівнянкам скористатися пропозиціями для цікавого проведення дозвілля.

Так, рівнянок запрошують взяти участь у фотопроекті "Ми - рівняни". Учасниці отримають багато чудових фото від професіонала та зможуть приміряти на собі різноманітні бажані образи. У фотосесії можуть взяти участь як окремі особи, так і закохані пари, або сім'ї. ДЕТАЛЬНІШЕ.

Для прихильниць активного, незабутнього відпочинку у суботу відбудуться цікаві поїздки. Це неймовірна екскурсія "Вінниця-Умань" та захоплююча подорож до Карпат.

Для тих, кому подобається клубний відпочинок у Лагуні відбудеться "BARMEN SHOW", а у Хрінниках пройде "Колгоспна вечірка".

Також у Рівному знову відбудеться Ярмарок меду. Тут ви зможете дізнатися багато цікавого про його створення та придбати собі улюблений мед.

Рівнянок, які прагнуть поринути у пристрасну атмосферу справжнього танго запрошують на практичний семінар "Обійми і довіра в танго". Тягніть свого коханого сюди і насолоджуйтеся танцями.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ