Ми у Facebook
15.08.2015, 11:30

На Рівненщині в ДТП загинуло відразу двоє мотоциклістів (ФОТО)

Вчора, 14 серпня о 21.30 в селі Тріскині Сарненського району внаслідок аварії двоє водіїв мотоциклів загинуло, а ще двоє потрапили до лікарні, один з них у тяжкому стані.
Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що на вул. 40-річчя Перемоги відбулося зіткнення мотоцикла «LIFAN» під керуванням 17-річного місцевого жителя, який рухався вулицею зі сторони м. Сарни в напрямку с. Цепцевичі, та мотоцикла «JIANSHE» під керуванням 24-річного жителя с. М.Цепцевичі, який їхав назустріч.

У цей час вулицею зі сторони м. Сарни в напрямку с. Цепцевичі позаду мотоцикла «LIFAN» рухався ще один мотоцикл такої ж марки, за кермом якого перебував 17-річний житель с.Тріскино. Не зорієнтувавшись в дорожній обстановці, хлопець наїхав на мотоцикл, який рухався попереду.





Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди обидва водії, які зіткнулися спочатку, відразу загинули, а третій — із травмами потрапив у травматологічне відділення Сарненської центральної районної лікарні. За життя пасажира мотоцикла «JIANSHE», 20-річного жителя с. Цепцевичі, борються зараз медики.



Транспортні засоби, які зазнали механічних пошкоджень та не були зареєстрованими у встановленому порядку, доставлені на територію Сарненського РВ УМВС.





На правах реклами