Ми у Facebook
15.08.2015, 16:30

Сімнадцять тисяч гривень сплатить мешканець Рівненщини за ухилення від сплати ЄСВ

Судом, після перевірки та сплати керівником всієї суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, визнано винним громадянина у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 статті 212-1 КК України.
Як повідомив, начальник слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області Віталій Паньковецький, до штрафу у розмірі 17 тисяч гривень (однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян) засуджено жителя Рівного за умисне ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Громадянин, будучи керівником одного з підприємств області та маючи фінансову спроможність, протягом жовтня 2013 – листопада 2014 року, при виплаті заробітної плати працівникам не сплачував єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Сума боргу склала понад півтора мільйона гривень.

Слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області встановлено обставини скоєння кримінального правопорушення, за результатами якого прокурором з обвинуваченим укладено угоду про визнання винуватості відповідно до статті 472 КПК України.







На правах реклами