Ми у Facebook
16.08.2015, 16:15

З рекордної партії вилученого у Рівному бурштину зникло вісім мішків

Співробітники МВС не можуть дорахуватись кількох мішків з бурштином, які вилучили 4 серпня у державного підприємства "Укрбурштин".
Про це повідомляє сайт vlasti.net з посиланням на МВС.

У Рівному вилучили рекордні 2,5 т бурштину

"Зараз перевіряють всі кабінети і приміщення, щоб знайти зниклий бурштин. За попередніми даними зникло 8 мішків бурштину з 104", - кажуть в МВС.

ВІДЕО: у Рівному вилучили рекордні 2,5 т бурштину

Також у відомстві зазначили, що поки не можуть призначити експертизу вилученого каміння, яку необхідно провести в межах кримінального провадження, щоб встановити його походження і реальну вартість.

«У нас є відео, де співробітники відомства зафіксували 104 мішки бурштину. Під час проведення експертизи, звісно, постане питання про ті мішки, яких не вистачає. Тому ми поки що не можемо її призначити, поки не знайдем недостачу. Ви ж розумієте, що це кримінальна відповідальність для слідчого, коли зникають речові докази і арештоване майно", - пояснили в МВС.

В міністерстві також не виключають, що мішки могли вкрасти зловмисники.

«Бурштин в Київ везли поспіхом. Там і протоколи з описом майна не зовсім правильно були складені. Можливо, на це і розраховували ті, хто його вкрали.Але про це поки говорити рано. Це всього лише одна з версій."-уточнили у відомстві.

Ще статті до матеріалу:

У вилученого в Рівному бурштину знайшовся власник

Рівне: вартість вилученого бурштину - 60 млн гривень [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ