Ми у Facebook
16.08.2015, 15:42

Фестиваль "Бандерштат-2015": враження рівнянки [+Фото]

Фестиваль українського опору "Бандерштат", що традиційно проходить щоліта на Волині, - подія, враженнями від якої учасники діляться ще довго. Випускниця Школи універсального журналіста рівнянка Катерина Орловська - одна з тих, хто з захопленням згадує "Бандерштат-2015"!
Традиційно гучні західноукраїнські розваги на відомому волинському фестивалі “Бандершатат” знову й знову пробуджують український патріотичний дух та віру в нашу перемогу.

ФОТО З ФЕСТИВАЛЮ "БАНДЕРШТАТ-2015"

В останній день липня, традиційно в історичному місті Луцьку стартував дев'ятий фестиваль “Бандерштат — Наша революція”. Це легендарний триденний захід, що збирає активних та мислячих людей у широке коле однодумців, даруючи їм жарку хвилю позитиву та яскраво-незабутні емоції. Живі концерти, нічна акустична сцена, літературні ранкування, гутірки та особлива атмосфера наметового містечка зібрали цього року навколо себе близько шести тисяч людей з майже всіх куточків України.

Цей захід славиться не тільки якісною музикою та патріотичними переконаннями організаторів і учасників, а й своїм виключно негативним ставленням до вживання алкоголю під час фестивалю, що є особливо принциповою і надзвичайно стійкою позицією організаторів.

Традиційно фестиваль вели його незмінні ведучі: відомий рівненський вокаліст гурту “Ворст” М'яч Дредболл та неперевершена Вікторія Жуковська, що на протязі трьох діб емоційно заряджали невтомну публіку “Бандерштату”.

Особливою родзинкою третього дня фестивалю став його маштабний флешмоб, під час якого понад тисяча добровольців вишикували своїми тілами слово “Перемога”, таким чином побажавши бійцям на сході України якнайшвидшої перемоги над російським агресором.

Не можна оминути увагою і ту величезну допомогу українській армії, що буде надана з частини зібраних коштів на фестивалі. Зокрема, було облаштовано декілька пунктів збору корків від пляшок, за допомогою яких надалі зможуть виготовити протези для постраждалих вояків.

Такий захід — це подія, що є якісно необхідною розрядкою для кожного свідомого українця; це фестиваль українського опору, що дає поштовх до дій, віри у свої сили і, зрештою,  перемоги. Успішний та справді вартий уваги “Бандерштат”, маємо надії,  ще не один рік тішитиме своєю живою віддачею невтомних патріотів та пробуджуватиме бойовий дух багатьом тисячам активних жителів України!

До теми:

"Бандерштат - 2015" - фестиваль українського опору [+Фото]

Які фестивалі і концерти рівняни встигнуть відвідати до кінця серпня

Стань телеведучим у Рівному, пройди навчання у Школі універсального журналіста!





На правах реклами