Ми у Facebook
17.08.2015, 16:45

У Чернівцях «Верес» мінімально поступився «Буковині» [+Фото]

У четвертому турі Чемпіонату України серед команд другої ліги рівненському «Вересу» не вдалося врятуватися у грі проти «Буковини». На два голи чернівецьких футболістів гравці з Рівного відповіли лише одним.
Буковинці забили швидкий м’яч вже на 11-й хвилині – відзначився Антон Батрак. Надалі «Буковина» продовжувала утримувати ігрову ініціативу і втілила свою перевагу у другий гол, проведений на 42-й хвилині Степаном Маковійчуком.

По перерві Богдан Скоцький, який вийшов на поле вже у другому таймі, на 55-й хвилині відквитав один з м’ячів, точно пробивши головою після навісної передачі з флангу від екс-буковинця Тараса Овчара.

Після цього «Верес» спробував врятувати матч, звівши його хоча б до нічиєї, проте аж до фінального свистка рахунок у грі не змінився – 2:1 на користь «Буковини».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Лутков залишився задоволеним першою домашньою перемогою «Вереса»

У збірну 3 туру Чемпіонату України потрапили два гравці «Вереса»

«Ми не заслуговували на поразку, однак невпевнені дії у першому таймі призвели до двох пропущених голів. Потім довелося перекроювати гру та випускати на поле свіжих футболістів. Будемо переглядати відеозапис деяких моментів гри. Я не буду коментувати дії арбітрів, однак, на мою думку, там був «чистий» одинадцятиметровий удар. Сьогодні на полі були рівні команди, ми провели дуже пристойний другий тайм, у якому повністю контролювали гру. Десь «Буковину» виручив воротар, який витягнув важкий м’яч із верхнього кута. Ми додаємо. Гадаю, що ми перебуваємо на правильному шляху», - прокоментував перебіг подій на полі головний тренер рівненчан Олег Лутков.

Протокольні дані:

«Буковина»: Мусієнко, Музиченко, Майданевич (Темерівський, 76), Дмитренко, Луцюк, Білала, Маковійчук (Рябий, 62), Красов, Рафальський, Батрак, Зінченко (Осадчий, 68). Запасні: Мельниченко, Королянчук, Ряшко, Сивка. Головний тренер – Віктор Мглинець.

«Верес»: Рябой, Гальчук, Лазар, Жовтюк, Овчар (Дугієнко, 65), Шутов, Білоус, Деревльов (Коблюк, 70), Лакуста, Цурупін, Голубка (Скоцький, 46). Запасні: Нагірний, Міліщук, Кісельов, Марцінюк. Головний тренер – Олег Лутков.

Голи: Батрак (11), Маковійчук (42) – Скоцький (55).

Попередження: Жовтюк (43), Овчар (57), Дмитренко (61), Луцюк (73), Коблюк (82), Скоцький (90).















На правах реклами