Ми у Facebook
17.08.2015, 19:45

9 причин енергетичної слабкості

Кожна жінка, у той чи інший період свого життя, відчуває енергетичне виснаження, відсутність бажання жити і радіти життю. Чому ж так відбувається?
Напевно, у багатьох траплялася ситуація, коли сили кудись зникають і приходить відчуття байдужості та знемоги. Більшість жінок скажуть, що причиною таких відчуттів є постійні труднощі та негаразди. Але це не так. Всьому виною наші звички. Для того, щоб бути здоровою і щасливою, потрібно не тільки займатися фізичними вправами, а й звертати увагу на розвиток духовного світу. Східна медицина стверджує, що саме проблеми з внутрішнім світом викликають хвороби.

Фахівці стверджують, що існує 9 основних причин, які забирають у вас сили:

1. Справи, які ви не довели до кінця. Якщо ви не доводите справи до кінця, вони тягнуть з вас сили, навіть якщо ви не звертаєте на це уваги. Намагайтеся виконувати обіцянки, віддавати взяті в борг гроші і речі, доводити все до кінця або не братися за справу, знаючи що у вас немає часу на її виконання.

2. Брехня. Коли людина говорить неправду, вона витрачає багато енергії на її створення і підтримку образів, які є вигаданими. Не брешіть собі і оточуючим. Будьте собою.

3. Страх, недовіра, ворожість. При страху й недовірі дуже швидко витрачаються енергетичні ресурси, тому що організм перебуває в стресі, він готується до гіршого, і це втомлює.

4. Нестача фізичної активності і контакту з природою. Якщо ви весь час присвячуєте роботі і переживанням, тоді сили швидко витрачаються. Також на переживання через дрібниці витрачаються гормони кори надниркових залоз. Це може призвести до ниркової недостатності.

5. Розмови ні про що і метушливість. На "пусті балачки" витрачається енергія. Відчути це можна після практики мовчання. Потратьте краще свій час на відпочинок, ігри з дітьми. Так ви зарядитеся позитивом.

6. Образи і самоізоляція. Кожна людина - це відкрита енергетична система. Якщо вона буде в ізоляції, то почне слабшати, постійно надумуючи собі зайві проблеми. Спілкуйтеся з рідними, не тримайте образу, зустрічайтеся частіше з друзями.

7. Брак сну. Якщо ви не висипаєтеся, організм не відновлюється і не відпочиває. Також накопичуються токсини і збиваються біоритми.

8. Переїдання і шкідливі звички. При переїданні і шкідливих звичках організм витрачає сили на знешкодження токсинів і їх виведення. Це перевантажує нервову систему, нирки і кишечник.

9. Хвороби, зовнішні обставини та енергетичні вампіри. На хвороби і зовнішні обставини також йде багато енергії. До цього пункту відноситься і спілкування з неприємними людьми.

Не витрачайте свої сили даремно, краще збережіть їх для щасливого життя.

Статті до теми:

Як впоратися з емоціями: поради арт-терапевтів

Як зберегти спокій у стресових ситуаціях?

Як змінити життя на краще: 15 правил





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ