Ми у Facebook
18.08.2015, 09:15

Усі учасники АТО з Рівненщини будуть забезпечені земельними ділянками

Про це повідомила Начальник Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області.
– Для військовослужбовців та інших громадян, які виконують завдання зі здійснення антитерористичної операції зарезервовано 86 земельних масивів площею 752 гектари. До нашого управління з заявами звернулося 610 учасників АТО, які вже отримали 548 дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність на площу 103 гектари. Решта заяв розглядаються. Жодної відмови від Головного управління у реалізації свого права на земельну ділянку за межами населених пунктів наші захисники не отримали досі і не отримають в майбутньому. По мірі надходження заяв та у разі потреби будемо формувати нові масиви, але землі вистачить усім! - наголосила Світлана Богатирчук-Кривко.

На сьогодні 268 учасників АТО з Рівненщини вже оформили правовстановлюючі документи на земельні ділянки загальною площею 47,2 гектарів.

Довідково:
Органами місцевого самоврядування із 2488 поданих заяв надано 1018 дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність на площу 109,6 гектарів.

Читати також:

У Рівному затвердили порядок виділення земельних ділянок учасникам АТО

Рівне: порядок розподілу земельних ділянок учасникам АТО [+Відео]

Рівненщина: майже 200 учасників АТО отримали земельні ділянки





На правах реклами