Ми у Facebook
18.08.2015, 13:30

Як у Радивилові святкуватимуть День Незалежності

У районній газеті «Прапор перемоги» опублікована програма відзначення в Радивилові Дня Державного Прапора та 24-ї річниці Незалежності України.
23 серпня, в неділю, з 10 до 10.20 год. на площі Незалежності проходитиме урочиста церемонія підняття Державного Прапора України.

З 11 години в урочищі Барабаш (біля лугу при вул. Набережній) з нагоди відзначення Дня Незалежності України буде проведено змагання на кубок Радивилівського району з пляжного волейболу.

З 17 години напроти приміщення районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (вул. І.Франка) буде організована дитяча розважальна программа, в якій намічено: конкурс малюнка на асфальті «Моя частинка Ук­раїни»; майстер-клас «Жовто-блакитний метелик щастя»; майстер клас «Веселі барабани»; майстер-клас «Плетіння українського вінка із по­льових квітів»; патріотичний боді-арт.

А з 18 години на площі Незалежності буде представлена концертно-ігрова програма для дітей «24 мит­тєвості дитинства» (концерт, ігри, анімація).

У понеділок, 24 серпня, святкові заходи розпочнуться о 10 годині: в уже згаданому урочищі Барабаш з нагоди Дня Незалежності України пройде турнір з пляжного футболу серед дітей віком від 2003 року народження і молодших.

З 14:00 та з 16:00 год. влаштують сеанси мультиплікаційних фільмів у Радивилівському міському центрі культури, дозвілля та мистецтв (колишній кінотеатр ім. П.Стрижака).

О 17:00 год. на міському стадіоні «Колос» з нагоди Дня Незалежності розпочнеться фінал кубка Радивилівськогу району з футболу.

З 19 години на площі Незалежності передбачена концертна програма за участю кращих аматор­ських колективів та окремих виконавців Радивилівщини «Благословенні будьмо і єдині». Продовжать концерт виступи запрошених вокалістів (приблизно починаючи з 20.30).

Оргкомітет зазначає, що в разі негоди святкові заходи (звичайно, в неповному вигляді) відбуватимуться в районному будинку культури, повідомляє Радивилів.Інфо





На правах реклами