Ми у Facebook
18.08.2015, 16:30

У Гощі пам'ять головного редактора районки вшанували футбольним турніром [Фото+Відео]

Традиційний турнір серед районних футбольних команд відбувся у неділю, 16 серпня, у Гощі. Таким чином місцеві футболісти віддали данину пам’яті Євгену Лановцю, колишньому головному редактору районної газети «Рідний Край».
Загалом участь у бліц-змаганнях взяли чотири футбольні клуби – представник першої ліги області ФК «Гоща-АМАКО», команда другої ліги «Калина» із Бугрина та два районні колективи ФК «Синів-Гоща» та ФК «Тудорів».

У першому півфіналі «Калина» лише наприкінці поєдинку зуміла зламати опір чемпіона Гощанського району, забивши у ворота ФК «Синів-Гоща» два м’ячі. Другий матч пройшов значно результативніше - ФК «Гоща-АМАКО» без проблем «розібрався» із ФК «Тудорів» із рахунком 7:0.

Невдахи півфіналів в «малому фіналі» визначили володаря третього місця – ФК «Гоща-Синів» виявився сильнішим і переміг 3:1.

Щодо фіналу змагань, то у вирішальному поєдинку зійшлися дві найсильніші за рейтингом команди турніру. Гравці ФК «Гоща-АМАКО» на протязі всього матчу мали відчутну перевагу у кількості створених небезпечних моментів, проте забити так і не змогли. Основний час завершився з рахунком 0:0, після чого долю Кубка Лановця – головної нагороди турніру – вирішилася у серії післяматчевих пенальті. Точнішими тут виявилися «амаківці», котрі і перемогли з результатом 3:1.

Відзначимо, що подібний турнір у Гощі проводиться в одинадцяти раз. В минулому році перемогу у ньому здобула «Калина», котра у фіналі переграла ФК «Гоща-АМАКО» з рахунком 2:1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині пам'ять бійців сил АТО вшанували футбольними турнірами

Рівненські футзалісти в Одесі стали призерами престижного турнірну













Більше фото з турніру












На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ