Ми у Facebook
19.08.2015, 19:00

Рівненську "мафію" запрошують одягнути вишиванки

Тренінговий Центр «Лотос-Інвест» має дуже хорошу традицію: в останню середу серпня влаштовувати тематичну мафіозну вечірку у вишиванках.
Всі учасники вечірки матимуть можливість позмагатися у знанні українського фольклору, тому не забудьте підготувати декілька українських пісень, віршів, гуморесок, анекдотів (вияв фантазії вітається). І звичайно ж на переможців чекають призи від партнерів.
На найоригінальнішого та найоригінальнішу мафіозі очікує приємний сюрприз від нашого постійного партнера Туроператора «Арго-клуб», і професійний фотосет від Петра Темченко Фотостудія "Фея".
Кращі гравці отримають квиточки від нашого креативного партнера "Багатозальний кінотеатр "Мультиплекс".

Нашу мафіозну родину гостино запрошує в ресторані «КОЛИБА». Тому, запрошуємо всіх хто має вишиванки, і хоче пограти в «Мафію» 26.08.2015 в ресторан «КОЛИБА», за адресою м.Рівне, вул. Данила Галицького, 16Б. Реєстрація з 19-00, офіційне відкриття о 19-30

А щоб приєднатись до мафіозної вечірки у вишиванках потрібно оплатити участь. Для постійних клієнтів - сума складе 100 грн., при оплаті внеску до 25.08.2015.
Для зацікавлених новачків вартість участі становитиме 100 грн., при оплаті авансу, при оплаті в день проведення -135грн.

Доступні різні варіанти оплати: готівковим, безготівковим розрахунком, на карту Приватбанку.

*- якщо Ви здійснили оплату внеску, але з поважних причин (хвороба, термінове відрядження, інші форс-мажорні обставини), або повідомили нас про Вашу відсутність на вечірці за 24 години до початку заходу: ми повернемо Вам всі сплачені Вами кошти. Якщо Ви сплатили за участь у вечірці, і не з’явились на неї без поважних причин, або повідомили нас пізніше ніж за 24 години , ми повертаємо Вам 50% сплачених коштів. Просимо віднестись до такої умови з розумінням, бо все що ми робимо, спрямоване на те, щоб наші з Вами відносини були довготривалими, взаємовигідними та приємними.



Довідки, повідомлення та реєстрація за телефоном (067)3621131

І ЩЕ, ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ! ВАРТО ЗАУВАЖИТИ,
ЩО ВХІД ДЛЯ УЧАСНИКІВ БЕЗ ВИШИВАНКИ КОШТУВАТИМЕ- 200грн.

Перевага надаватиметься тим, хто заздалегідь здійснить оплату організаційного внеску.

До зустрічі на МАФІЯ-ПАТІ у Вишиванках - 3 :)





На правах реклами