Ми у Facebook
20.08.2015, 10:00

Рівнянина засудили за незаконну торгівлю спиртом

Вироком Рівненського міського суду за незаконні оборудки зі спиртним до штрафу у розмірі 22,1 тисячі гривень з конфіскацією незаконно виготовленої продукції засуджений мешканець Рівного.
Як встановлено співробітниками ГУ ДФС у Рівненській області в ході досудового розслідування, в жовтні 2014 громадянин «Х» незаконно придбав з метою подальшого збуту та отримання неконтрольованого державою прибутку спирт етиловий ректифікований в кількості 3620 літрів та 30 літрів алкогольних напоїв.

В Україні подорожчає алкоголь

Вартість здійсненої ним незаконної оборудки всього склала понад 144 тис. гривень. В подальшому частина вказаного спиртного, а саме: 2276 літрів спирту та 30 літрів алкоголю була ним продана за 103 тис. грн.

Залишок підакцизної продукції з метою збуту громадянин «Х» транспортував для зберігання у два гаражі.

На Рівненщині парубок загинув через алкоголь?

Своїми умисними діями, які проявилися у незаконному придбанні з метою збуту, зберіганні та транспортуванні з метою збуту, а також збуті незаконно виготовлених алкогольних напоїв та незаконно виготовленого спирту етилового громадянин вчинив злочин, передбачений ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Після встановлення обставин кримінального правопорушення, прокурор з обвинуваченим уклали угоду про визнання винуватості відповідно до статті 472 КПК України.Судом угоду про визнання винуватості затверджено, громадянина «Х» визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 статті 204 Кримінального кодексу України та призначено йому покарання у вигляді штрафу у розмірі одної тисячі трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 22,1 тис. грн. в дохід держави із конфіскацією незаконно виготовленої продукції та подальшим її знищенням.





На правах реклами