Ми у Facebook
21.08.2015, 10:30

Матір Героя АТО отримала орден за сина

"Для матері це велике горе втратити сина. Я вірю, що жертва Діми була не марною, що мій син зробив усе можливе, аби наблизити мир на нашій землі. Я бажаю усім українським солдатам, щоб ви з перемогою повернулися додому живими і здоровими" - сказала пані Людмила Свідерська, мати загиблого.
Матір загиблого героя АТО з Рівненщини, солдата Дмитра Свідерського, Людмила Володимирівна отримала нагороду свого сина - орден "За мужність" ІІІ ступеня.

Вшанували пам'ять воїна та передали високу державну нагороду рідним керуючий справами Рівненського міськвиконкому Петро Середюк, заступник військового комісара Рівненського об’єднаного міського військового комісаріату майор Руслан Ткачук і бойові побратими Дмитра.

20-річний рівнянин Дмитро Свідерський проходив службу у 122 окремому аеромобільному батальйоні. На початку квітня під час виконання бойового завдання в районі міста Авдіївка воїн підірвався на міні та отримав важке поранення. Його евакуювали до військового госпіталю у Красноармійську. Звідти десантник був переведений до лікарні імені Мечникова міста Дніпропетровськ. Там серце молодого воїна зупинилося.





На правах реклами