Ми у Facebook
21.08.2015, 08:30

На Рівненщині оздоровили 665 дітей-чорнобильців

Цьогоріч на Рівненщині планують оздоровити дві тисячі дітей із забрудненої радіацією території, повідомив заступник голови облдержадміністрації Олександр Савчук.
Для цього закупили 1723 путівки для санаторно-курортного лікування чорнобильців І категорії та 117 путівок для дітей-інвалідів ЧАЕС разом з одним із батьків.

Вони відпочиватимуть у 21 санаторному закладі, що знаходяться у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Львівській, Одеській, Тернопільській, Херсонській та Хмельницькій областях, а також на Рівненщині.

Олександр Савчук нагадав, що цьогоріч відбулися зміни, пов’язані із оздоровленням чорнобильців: «На початку року було проведено закупівлю послуг для санаторно-курортного лікування чорнобильців І категорії, та дітей-інвалідів. Згодом було укладено договори із санаторно-оздоровчими закладами, пропозиції яких визнано економічно вигідними».

Наразі вже оздоровлено 665 дітей, котрі проживають на забрудненій радіацією території.

За словами заступника голови облдержадміністрації, оздоровленню та відпочинку пільговиків приділяється особлива увага, але на контролі також оздоровлення школярів, дітей загиблих Героїв Небесної Сотні та АТО, військовослужбовців, котрі захищають Україну на Сході, дітей-переселенців.





На правах реклами