Ми у Facebook
21.08.2015, 15:45

"Водій маршрутки возить пасажирів гірше, ніж худобу", - рівнянка

У соцмережі рівнянка скаржиться на водія маршрутки номер 66.
У спільноті "Я паркуюсь, як мудак! - Рівне" жінка пише, що водій постійно розмовляє по телефону, а маршрутка у жахливому стані.

Кумедні історії про рівненські маршрутки [БЛОГИ]

"І так ці розмови і безлад,я спостерігаю вже дуже давно.Три тижні тому на Дубенській цей водій на переході ледве замітив двох жіночок,які переходили по зебрі.А пасажирів возить хуже напевно чим худобу."

У Рівному зникнуть маршрутки, що дублюють тролейбуси











Члени спільноти уже жваво обговорюють поведінку водія.

Roman Veremchuk Тоня, це не маршрутне таксі, це нелегальний перевізник. Як тільки його бачите - телефонуйте в ДАІ, нехай зупиняють і штрафують.

Віталій Ковальчук щось нове в нас нелегали маршрутники їздять повз ДАЇ які стоять біля несвицької

Roman Veremchuk Тра спитати тих ДАІшників, майбуть, чому вони не зупиняють автобус на білих номерах, який мімікрує під громадський транспорт.

Serhij Stoliar Цю руїну важко взагалі назвати громадським транспортом і подивитись у очі томі механіку який підписує йому шляхового листа.

Grigory Mrakobes які шляхові листи? узбагойтесь )))) за 120 грн роблять протокол обовьязкового технічного контролю кожних півроку на машини, в яких навіть двігла нема...

Maxim Max Ашотакоє?

Wadym Melnyk Це дальнобойщік!

Ruslan Makogon то ше не фсьо - я не встигаю зазнімкувати як 66 та 70 не їдуть на кінцеву для розвороту, а на Боярці на базарчику хєрачать на розворот, через 2 суцільні - і це постійно!!
Подобається · 3 · 5 год

Наталія Круглова коли я по роботі часто їздила по маршруту № 35, там теж такий був водій... потім він пішов в таксисти... в таких людей взагалі треба забирати назавжди права... коли людина виправляється, то це одне, а коли ні - то вже ні!






На правах реклами