Ми у Facebook
22.08.2015, 10:30

"Ранкова кава": засновник Школи нового життя "ЛюВеНа" Віктор Юрченко [+Відео]

У новій програмі "Ранкова кава" ми розповімо вам про те, як зберегти найдорожче, що є у кожного з нас – це наше здоров’я. А співрозмовником ведучої Ольги Данилюк став засновник Школи нового життя "ЛюВеНа" Віктор Юрченко.
Саме цими днями у Рівному відбулась перша презентація школи “ЛюВеНа”, а вже в суботу, 22 серпня, бажаючі навчитись бути здоровим, знову зможуть дізнатись про навчання в Школі нового життя “ЛюВеНа” від її засновника — відвідавши о 18 годині презентацію в готелі “Оптима”.

- Ваша школа має цікаву і водночас дуже милозвучну назву "ЛюВеНа", скажіть, пане Вікторе, що означає ця абревіатура?
- Наша назва – це абревіатура від слів “Любовь”, “Вера” та “Надежда”. Це енергії, які творять життя. І коли я ці слова склав разом, то побачив, що вийшло досить гарне слово.

- Коли була заснована ваша Школа, скільки часу існує?
- Заснована у грудні 2006 року. Я в цей час підійшов до такої межі, коли сам зміг створити своє життя, своє здоров’я, і вирішив, що треба комусь передавати ці знання. Адже добре жити самому в здоров’ї – це добре, але хочеться допомогти і іншим людям. Отже, я замислився: якщо я сам навчився бути здоровим, то чому ж не зможу навчити цьому інших. Прийняти це важливе рішення було непросто, але я знаю точно, що підготовка до прийняття рішення – це тривалий час, а саме рішення приймається миттєво. 25 грудня 2006 року я таке рішення прийняв, і саме це – день народження Школи "ЛюВеНа". Цього року нам виповниться 9 років. За цей час ми маємо вже 800 "лювенівців".


ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ


- А як ви оцінюєте, 800 людей за майже 9 років – це хороший результат?
- Вважаю, що так. Бо ми все ж робимо власними силами, без будь-якої допомоги держави.

- Ваші послідовники живуть на території України? Чи маєте прихильників по всьому світу?
- Звісно, найбільше нас в Україні, але є серед випускників Школи “ЛюВеНа” і росіяни, і російськомовні американці та італійці. У мене є три постійно діючі офіси у містах Одеса, Вінниця і Хмельницький. Найближчим часом такий же офіс ми плануємо запустити у Рівному. Там бажаючі матимуть змогу постійно отримувати з перших уст інформацію про можливості навчитись бути здоровим, які надає “ЛюВеНа”.

– Які методики Ви використовуєте у своїй школі, як саме вчите людей бути здоровими?
– Це синтез науки, філософії, релігії, езотерики, метафізики... Я, як і всі люди, шукав здоров'я, і зрозумів, що його не можна знайти чи купити за гроші. Адже за гроші ми купуємо тільки ліки і думаємо, що відновимо тим самим своє самопочуття. Здоров'я ніхто не зможе вам і подарувати. І тоді виникає питання: де ж його знайти? Я почав збирати знання, які допоможуть мені стати здоровим. Раніше я працював лікарем, але був хворим лікарем. І чим більше я працював, тим більше я ставав хворим. А потім я почав збирати знання і коли їх зібрав, то зрозумів, що вони є в багатьох, але розрізнені, їх треба скласти разом. Я поєднав ці знання в один блок, і вийшло, що для їх застосування на практиці людині потрібна в середньому одна година на день, переважно вранці. Тим самим людина витрачає зовсім небагато часу, а натомість упродовж дня зовсім не переймається за своє здоров'я і має сили на весь день. Спочатку ти робиш все за методикою, а потім це вже входить у звичку. Людина пробуджується і вже впускає ті енергії, які дають бажання і натхнення жити, посміхатися і радіти життю. Потім ця енергія іде по всьому тілу.


ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ


– Якщо говорити особисто про вас, то скільки часу пішло на те, щоб сформувати методику та відчути результат?
– Минуло десятки років, поки я шукав здоров'я. Людина часто іде за принципом, що від долі не втечеш, але ми забуваємо про те, що наша доля — це програма. І цю програму хтось дав і я даю на це відповідь і вчу бути програмістами власного життя. Я змінив свою програму життя, бо розумів, що у мене є багато хвороб, які могли в тій чи іншій мірі могли стати причиною моєї смерті. Потім я розрахувався з усіма хворобами, але не змінив свою програму. І тут у сорок років зі мною сталася аварія, після якої авто не підлягало ремонту, а “КамАЗ”, у який я в'їхав вже теж треба було тягнути. Я вийшов з свого тіла і повернувся назад, щоб змінити програму. Звісно, не всім треба переживати подібне. Я тепер, коли навчився, можу всім іншим радити, як це можна зробити і для цього не треба втрачати контакт з життям, не треба переживати клінічну смерть.

– Переконана, що для того, щоб навчитися, дуже важлива сама особа вчителя і водночас – зусилля учня. Що насамперед потрібно для того, щоб засвоїти ваші знання?
– Насамперед треба бажання людини, потім вона повинна знайти вчителя, який може їй передати доступно і зрозуміло свої знання. Але ключове в цьому процесі — поєднання бажання, самого вчителя і зусиль людини, без цього просто ніяк. Якщо немає мотивації, то результату досягнути неможливо. В сучасному світі ми намагаємося робити все, щоб заробити гроші, але не хочемо мати знання про наше здоров'я. І коли вже здобули освіту, побудували будинок, заробили гроші, починаємо замислюватися про своє здоров'я, але його ж вже не повернути. Люди наївно думають, що його можна купити. Тому для відновлення здоров'я треба прийти в Школу нового життя “ЛюВеНа”, яка не має аналогів і допоможе покращити життя всім, хто цього забажає і докладатиме зусилля. Треба відпустити енергію грошей і впустити енергію знань, які дадуть тобі здоров'я сьогодні, завтра, завжди і тим самим допоможе заробити більше.


ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ






На правах реклами