Ми у Facebook
23.08.2015, 15:01

Гороскоп на тиждень 24 - 30 серпня

Прогноз астрологів на тиждень для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН (21.03-20.04). Успішний тиждень. Але у справах бажано дотримуватися певної послідовності. Інакше не уникнути нервової метушні та дрібних помилок. У вихідні не відмовляйтеся від запрошення на вечірку: приємно проведете час, та й нові знайомства можуть виявитися досить корисними.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Гарний час для обмірковування нових ідей і планів. Ви будете приваблювати оточуючих щирим бажанням прийти на допомогу у важку хвилину. Однак не варто забувати і про себе. У вихідні постарайтеся не втручатись у чужі суперечки.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). На вас може очікувати важлива розмова з начальством, постарайтеся провести її результативно, заздалегідь продумайте свої аргументи. Більше спілкуйтеся з людьми - вам явно не перешкодить нова інформація. В особистому житті можливі нові перспективні знайомства.

РАК (22.06-23.07). Тягар непотрібних завдань та зобов'язань спаде з ваших плечей. Щоправда, події можуть прийняти зовсім не той оборот, на який ви очікували. Чітко усвідомте, чого ви хочете досягти і з ким вам важливо поговорити. У вихідні розслабтеся і відпочиньте у комфортних умовах.

ЛЕВ (24.07-23.08). Це ваш тиждень. Отримаєте шанс показати себе у всій красі та силі, продемонструвати свої знання і винахідливість. Не виключено, що хтось звернеться до вас за порадою, а, може бути, ви й самі комусь допоможете. У суботу-неділю декому світить незабутнє побачення.

ДІВА (24.08-23.09). Цього тижня можливо все: і привабливі перспективні пропозиції, і популярність серед колег, і підтримка впливових людей. Але зараз не час для початку нових справ і проектів. У вихідні постарайтеся не загострювати конфлікт із близькими людьми, шукайте компроміси.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Не намагайтеся опиратися об’єктивним обставинам – поки що виявіть терпіння. Через певний час, усе стане на свої місця без жодних зусиль з вашого боку. Не нервуйте наперед. Довіртеся інтуїції, і вона вас не підведе. У вихідні приємною виявиться зустріч зі старими друзями.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Щоб зробити те, що ви плануєте, будуть потрібні певні зусилля та впевненість у власних можливостях. Зосередьтеся на головному. Коротка подорож чи прогулянка у вихідні обіцяє несподіваний відпочинок у приємному суспільстві.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Початок тижня пройде у спокійній обстановці, що дозволить завершити багато справ. А потім події почнуть розвиватися досить стрімко і часто несподівано. Тут головне - проявити активність і цілеспрямованість. У вихідні, можливо, познайомитеся з новими людьми.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). На вас чекає зміна планів і легкі непорозуміння справах. Якщо щось не буде виходити, постарайтеся не йти напролом, просто відкладіть справу на кілька днів. Чим менше будете обговорювати свої наміри зі сторонніми, тим швидше ваші плани стануть реальністю.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). На початку тижня будете змушені зосередитися на робочих справах. І відкласти особисте життя на потім. На вас може очікувати неправда та обман, так що обережність у вихідні буде своєчасною і доречною.

РИБИ (20.02-20.03). Відчуєте, що настав час змін, з'явиться більш чітке розуміння своїх цілей. Захочете мати більше, щось змінити, чогось досягти. У неділю дратівливість і незадоволення собою можуть вас переслідувати цілий день, постарайтеся не проявляти гніву та не брати участі у сварках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку

Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар






На правах реклами