Ми у Facebook
25.08.2015, 13:30

Випускники Школи універсального журналіста стали студентами провідних університетів України [Фото+Відео]

Школа універсального журналіста дає старшокласникам, які цікавляться журналістикою, справді потужний старт. Нині стало відомо, до яких вишів вступили цьогорічні одинадцятикласники-випускники ШУЖ. Вони стали студентами найпрестижніших університетів, у тому числі - й вступили на бюджетні місця!
Школа універсального журналіста на базі Національного університету "Острозька академія" орієнтує учнів 9-11 класів з усієї України на вступ саме до Острозької академії. І щороку випускники ШУЖ стають студентами цього престижного вишу - як спеціальності "Журналістика", так і інших. Торік, приміром, відразу двоє випускників ШУЖ вступили на спеціальність "Журналістика" на бюджетні місця. Цьогоріч серед першокурсників-журналістів Острозької академії - також двоє випускників ШУЖ: Аліна Тис із Рівненського району та Юлія Опанасюк із Житомирської області. Творчі доробки дівчат уже публікувались на порталі OGO.ua. Це - традиційна практика для випускників ШУЖ, адже організатори проекту завжди допомагають бажаючим випускникам у підготовці доробків для творчого конкурсу, необхідного при вступі на спеціальність "Журналістика".

Стаття Аліни Тис "Рівненський район: карантин чи позапланові канікули?"

Стаття Юлії Опанасюк "Історія раптового кохання по-рівненськи"

Ще одна випускниця ШУЖ на базі Острозької академії, Катерина Мовчан із Хмельницької області, стала студенткою спеціальності "Філософія" ("Релігієзнавство"), причому зарахована на бюджетне місце.

Керівник Школи універсального журналіста, викладач кафедри журналістики НаУ "Острозька академія", головний редактор Видавничого дому "ОГО" Віталій Голубєв ділиться з учнями секретами професії
Керівник Школи універсального журналіста, викладач кафедри журналістики НаУ "Острозька академія", головний редактор Видавничого дому "ОГО" Віталій Голубєв ділиться з учнями секретами професії


Батьки учнів Школи універсального журналіста роблять вірний вибір: вони завчасно дбають про підготовку дитини до вступу і допомагають їй обрати місце та напрям навчання справді свідомо
Батьки учнів Школи універсального журналіста роблять вірний вибір: вони завчасно дбають про підготовку дитини до вступу і допомагають їй обрати місце та напрям навчання справді свідомо


Нагадаємо, що у 2015 році Острозька академія посіла третю сходинку серед класичних університетів та шосту загалом у рейтингу вишів України за якісним показником абітурієнтів. Можна стверджувати, що й цьогорічні випускники Школи універсального журналіста поповнять ряди молодої української еліти!

Тим часом інші цьогорічні випускники ШУЖ на базі Острозької академії також успішно вступили до провідних вишів України - так, Інна Мельник з Сарненщини навчатиметься у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, Олена Мартинюк із Корця - у Львівському національному університеті імені Івана Франка, Іванна Власюк із Рівного - у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.

Стаття Олени Мартинюк "Руйнація історичної пам’яті Корецького замку чи розшарпана історія?"

Стаття Іванни Власюк "Рівненська випускниця — про ЗНО-2015"

На початку 2015/2016 навчального року на базі Острозької академії відбудеться нова Школа універсального журналіста - тренінг з основ журналістики для учнів 9-11 класів з будь-якого регіону України. Батьки, які дбають про майбутнє своєї дитини, готуються до її вступу завчасно - отже, вже настав час думати про вступ-2016! Уже зараз ви можете надсилати заявки на участь у першій в новому навчальному році Школі універсального журналіста на базі Острозької академії! Для цього звертайтесь за електронною адресою vg2001@ukr.net або телефонуйте (050) 339 39 85, (098) 500 47 60.

Дізнатись більше про те, як відбувається Школа універсального журналіста







ФОТО: Школа універсального журналіста в Острозькій академії у квітні 2014 року

ВІДЕО: враження випускників Школи універсального журналіста у квітні 2014 року





На правах реклами