Ми у Facebook
25.08.2015, 09:45

Рівненщина: на атомці відтворили герб

Масову акцію «Прийди на роботу у вишиванці» на честь Дня Національного Прапора та Дня Незалежності України вже втретє влаштували працівники Рівненської АЕС.
Організація молоді ВП РАЕС, як найбільш ініціативна частина колективу рівненських атомників, вкотре демонструє небайдужість до подій сучасності та організовує патріотичні заходи. Цього разу працівники Рівненської АЕС у вишиванках створили національний герб України. У заході взяло участь понад 100 працівників, - пише "Рівне Вечірнє".

У Рівному до Дня Незалежності нагородили військових, підприємців та істориків

На пристанційній площі, під час обідньої перерви, представники майже усіх підрозділів РАЕС об’єдналися у бажанні продемонструвати свій патріотизм та єдність. На підсумку своєрідного свята було зроблено пам’ятне фото.



— Сподіваюся, що учасники події захоплять своїм піднесеним настроєм колег, — висловився голова профспілкового комітету ВП «Рівненська АЕС» Іван Мельник. — Та наступного разу ми матимемо ще більше учасників. Приємно, що атомники підтримують національний дух та традиції. Цими заходами ми доводимо солідарність з усіма українцями та надаємо підтримку тим, хто не має можливості відзначати наші національні свята.

На Рівненщині відкриють пам’ятник Героям, загиблим за Україну



— Цим заходом ми довели, що у наш нелегкий час колектив Рівненської АЕС — єдине ціле. Наш національний символ — герб України, відтворений працівниками РАЕС, — тому яскраве підтвердження, — підсумував Сергій Омелянець, голова організації молоді ППО ВП РАЕС.





На правах реклами