Ми у Facebook
27.08.2015, 12:30

На Рівненщині племінники забили дядька до смерті

Уранці 26 серпня на спецлінію «102» зателефонувала фельдшер села Будимля Дубровицького району щодо виявленого мертвим у власному будинку 52-річного місцевого мешканця із ознаками насильницької смерті.
Про це повідомили з СЗГ УМВСУ в Рівненській області.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що 33-річний племінник напередодні трагедії увечері прийшов до свого дядька. Обидва перебували напідпитку, що і передувало сварці. Образа за образою - і розлючений господар схопив кухонний ніж та завдав різаної рани шиї своєму родичу.

Рівненщина: в Ікві знайшли тіло чоловіка

Той змушений був звернутися до лікарів, однак останнім пояснив, що тілесні ушкодження він отримав з власної необережності, коли відкривав ножем консервацію. Отримавши необхідну медичну допомогу, племінник вирішив помститися за це дядькові і, заручившись підтримкою 26-річного рідного брата, навідався у гості знову.

Удвох вони били дядька палицею та завдали численних ударів ногами та руками й залишили його на підлозі.

У Рівному автомобіль збив 9-річного хлопчика

Згідно з лікарським свідоцтвом, смерть 52-річного чоловіка настала внаслідок травматичного шоку, закритої тупої травми грудної клітки з численними переломами ребер, грудини та ушкодженнями органів грудної порожнини.

Загиблий чоловік проживав разом зі своїм братом, зловживав спиртними напоями та був раніше судимий за крадіжку.

— За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), — повідомив начальник Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області Сергій Родзін. — Наразі вирішується питання про повідомлення обом братам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ