Ми у Facebook
29.08.2015, 09:30

Сьогодні у Рівному відкриття фестивалю "Металеве серце України"

Цього року фестиваль відбудеться 29 - 30 серпня на "Лебединці". Запрошуємо усіх бажаючих взяти активну участь у створенні історії ковальського дійства і побачити просто неймовірне видовище.
У 2015 році фестиваль пройде під гаслом: «Цінуй те, що маєш і прагни до кращого»! А тема фестивалю 2015 року - «Життєві цінності».


ФОТОРЕПОРТАЖ З ФЕСТИВАЛЮ


На площі фестивалю ковалі повинні виконати роботу – оберіг (розміром 200*300), яка б ефектно підкреслила центральну композицію. Загальна скульптура має вигляд дерева, в кроні якого, як плоди, розміщенні такі цінності: духовність, час, любов, достаток, мир, родина, милосердя.



ІІІ міжнародний ковальський фестиваль «Металеве серце України

Друзі!!!! Ковальський фестиваль переїхав на Лебединку! Відкриття 29 серпня, 11.00. Крім звичних виступів Мера та іноземних гостей міста, ще показ льняного одягу з авторськими вишивками. (Я навіть не уявляла,що таке можна пошити...симпатично! ) В програмі - можна покувати разом з ковалями, або подивитися, як вони це роблять, поспілкуватися з іноземцями - попасти на їхній майстер-клас. Та побачити багато цікавих речей.Сподіваюсь, що чоловіків порадує спілкування з майстрами, які виробляють ножи та іншу зброю... Чекаємо всіх! ЛЕБЕДИНКА, СУБОТА 11.00., - написала про фестиваль на своїй сторінці у фейсбук Тетяна КРАВЧУК.

У 2014 році коваль з Японії та друг нашого фестивалю Мітсуо Нішіда провів чудову фотопрезентацію своїх робіт. Організатори хочуть продовжити працювати у цьому напрямку і далі. І у цьому році можна прослухати презентацію Артема Вольського.





На правах реклами