Ми у Facebook
30.08.2015, 11:30

Подробиці масштабної пожежі на Рівненщині

27 серпня внаслідок загоряння сухої трави та чагарників на відкритій території неподалік села Мала Любаша в Костопільському районі поруч із військовим полігоном виникло задимлення прилеглої території.
Стало відомо подробиці цієї пожежі, що сталася днями на Рівненщині.

Незважаючи на тривалий розвиток пожежі, на гарячу телефонну лінію «101» до оперативно-рятувальної служби Рівненської області жодних повідомлень від органів місцевої влади, лісогосподарських підприємств, місцевого населення та інших випадкових свідків даної події не надходило.
Лише о 13:35, під час моніторингу засобів масової інформації, співробітники ГУ ДСНС у Рівненській області дізналися про вище вказану пожежу. На місце події терміново виїхала оперативна група Головного управління ДСНС.

У Рівному знову горів автомобіль [+Фото]

На Рівненщині вкрали два мопеди

Рятувальники з’ясували, що на окремих ділянках відкритої території горять чагарники та суха трава на загальній площі 0,05 га. За рішенням начальника Головного управління ДСНС Сергія Крука на ліквідацію пожежі було оперативно залучено 45 рятувальників та 4 одиниці пожежної техніки. Роботи з ліквідації загоряння очолив заступник начальника ГУ ДСНС у Рівненській області Ігор Михальчук.

О 16:30 пожежу вдалося локалізувати, а о 17:15 – повністю ліквідувати.
Ситуація із пожежами в природних екосистемах на Рівненщині перебуває на постійному контролі обласної Держслужби з надзвичайних ситуацій.





На правах реклами